Belgo Garant

Over Ons

Over Belgo Garant:

 

Belgo Garant bestaat 30 jaar in 2019

Belgo Garant bestaat in 2019 30 jaar

SINDS 1989 / 30 JAAR

Belgo Garant bestaat sinds 1989. Wij beschikken over een eigen druk impregneerinstallatie voor het verduurzamen van hout. Ons terrein beslaat 1,5 Hectare.

PERSOONLIJKE ONTVANGST DOOR DE ZAAKVOERDERS

Wij ontvangen u persoonlijk en zullen jullie vrijblijvend adviseren. Bij Belgo Garant bent u geen nummer. Wij nemen ruim de tijd om U verder te helpen.

RUIM ASSORTIMENT HOUTPRODUCTEN VOOR BUITEN TOEPASSINGEN

Wij hebben een grote voorraad hout geschikt voor buitengebruik. Wij hebben zowel zachthout als hardhout en alle aanverwante producten en ijzerwaren. Iedereen is welkom in ons toonpark en winkel.

EIGEN PRODUCTIE EN MAATWERK

Wij hebben een eigen atelier voor de productie van alle soorten houtconstructies op maat. Wij werken volgens de modernste technieken en met de beste materialen. 100% Belgische productie.

Ons atelier te Heultje-Westerlo

Ons atelier te Heultje-Westerlo

EIGEN PLAATSINGSPLOEGEN

Wij werken met eigen gemotiveerde vakmensen voor de plaatsing van allerhande constructies. Wij voorzien voor u de plaatsing van bijgebouwen, terrassen, poorten, schermen en aanverwanten.

Eigen transport vrachtwagen Belgo Garant

Eigen transport / vrachtwagen Belgo Garant

FOCUS OP KWALITEIT

Wij willen in alles wat we maken en verkopen de hoogste kwaliteit bieden tegen de scherpste prijs. Dit begint reeds bij de selectie van het hout. Wij voeren kwaliteitscontroles uit in alle fasen van het productieproces tot en met de plaatsing.

GEMOTIVEERD – BEKWAAM – OPGELEID TEAM

Onze medewerkers zijn het hart van ons bedrijf. Wij hebben een zeer stabiel team van opgeleide mensen die reeds jaren bij ons aan de slag zijn. Hierdoor hebben wij een enorme expertise en ervaring in het vervaardigen en plaatsen van hout constructies.

TOTAAL PROJECT

Wij bieden eveneens totaal projecten aan dit gaat van de voorbereidingswerken, de ondergrond tot de inrichting en afwerking.

VOOR IEDEREEN ZOWEL PARTICULIER ALS PROFESSIONAL

Bij ons is iedereen welkom zowel de particuliere als de professionele klant. Wij bieden diensten en goederen aan op maat van elke klant. Dus kom snel langs te Lossing 23 in Heultje-Westerlo of bel ons voor een afspraak op 015 22 53 90.

Iedereen is welkom maar uw en onze gezondheid is ons zeer dierbaar.

Daarom vragen wij strikt de voorschriften na te leven:

o Draag steeds een mondmasker

o Geen toegang tot het werkatelier

o Max. 2 personen tegelijk in het bureel

o Hou steeds 1.5m afstand

o Ontsmet regelmatig de handen

Voor informatie, offertes en prijzen van tuinconstructies best eerst telefonisch of per email afspraak maken.