Belgo Garant

Our Products

Aluminium Palen

Bij Belgo Garant kan u terecht voor Aluminium palen met gleuven. Deze worden gebruikt voor schermen en tand en groefschermen te plaatsen. De Aluminium palen zijn beschikbaar in verschillende vormen en gleufbreedtes. Er zijn eveneens verschillende lengtes van palen.

Beton Palen

Bij Belgo Garant kan u terecht voor betonnen palen met gleuven. Deze worden gebruikt voor schermen en tand en groefschermen te plaatsen. De betonnen palen zijn beschikbaar in verschillende vormen; begin/eind palen, tussenpalen en hoekpalen. Er zijn eveneens verschillende lengtes van palen. De lengte is de totale lengte. Elke afmeting van paal heeft een bepaalde gleuflengte.

Okan

Okan palen:


Bij belgo garant kan u terecht voor okan palen in verschillende maten en lengtes. Okan palen hebben duurzaamheidsklasse I. Deze kunnen fijn bezaagd of geschaafd zijn. Belgo Garant kan voor u alle mogelijke bewerkingen uitvoeren. B.v. Afgeronde hoeken, diamantkop, infrezingen,… .

Padoek

Padoek palen:


Padouk is een zeer duurzame houtsoort uit West-Afrika. Padouk heeft duurzaamheidsklasse I. Padouk is zeer stabiel en werkt nauwelijks. Vers gezaagde of geschaafde padouk is koraalrood. De rode kleur zal zeer snel verdwijnen onder invloed van UV. Nadien wordt het mooi bruin en dan zilver grijs. Padouk heeft een mooie hout tekening.


Collectief verlof van 23/12 tot en met 2/01 !

Belgo Garant wenst u fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar 2024 toe.

Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf 3 januari op onze verschillende sites:

Lossing 23, 2260 Heultje Westerlo
Londerzeelsesteenweg 1, 1860 Meise

Tot dan!