Belgo Garant

Klantervaringen

recensie padouk tuinwand geplaatst

Recent hebben wij een houten schutting in padoek laten plaatsen door Belgo Garant. En het resultaat is prachtig! De firma Belgo Garant werkt aan zeer correcte prijzen en staat inderdaad garant voor een uitstekende service. Niet alleen de bedrijfsleider Simon was steeds nauw betrokken bij ons project (waarvoor dank) en getuigt van een ver doorgedreven perfectionisme, maar ook de medewerkers die de schutting hebben geplaatst waren zeer beleefd, vriendelijk en kenden hun job perfect (hierbij ook nogmaals bedankt aan hen voor het zeer mooie werk). Wanneer je op zoek bent naar een degelijk bedrijf waar je niet zomaar beschouwd wordt als de zoveelste klant (nummer), maar waar je project afgewerkt wordt tot in de perfectie en nog geluisterd wordt naar al je vragen en bemerkingen , dan moet je niet twijfelen. Wij zouden zeker niet twijfelen en zouden onmiddellijk terug kiezen voor Belgo Garant.

Didier, Antwerpen
Klanten reviews Belgo Garant

Voor ons tuinhuis kozen we voor Belgogarant omdat deze firma reeds gekend was bij ons uit vroegere uistekende ervaringen. De firma was vroeger gekend voor topservice en kwaliteit. Bij ons huidig bezoek bleek dat de firma werd overgenomen. Al snel bleek dat de topservice en de kwaliteit mee werden overgenomen !!!!!! Er werd een plan gemaakt door Tim, die duidelijk ervaring heeft en ons goede tips kon bezorgen. Er werden afspraken gemaakt en deze werden correct nagekomen. De plaatsing verliep zeer vlot. En ... het resultaat kan je hierbij bewonderen.....Tnx Belgogarant !!!!

Kristof Budts, Noorderwijk

Review Belgo Garant

Na het vergelijken van tuinhuizen bij andere bedrijven hebben we gekozen voor Belgo-garant omdat we hier een tuinhuis vonden dat voldeed aan onze vereisten. Het was een zelfbouwpakket dat zeer gemakkelijk in elkaar te zetten was en goed beschreven was. Het pakket was volledig en op tijd geleverd. Wij zijn zeer tevreden klanten. Bedankt.

Gisela de Bod, Westerlo
Review Belgo Garant Jeroen Lerouge Olen

Mijn vrouw en ik zijn echt tevreden met de geplaatste carport en sectionale poorten. Een meerwaarde voor ons huis! Bedankt om ons zo goed te ondersteunen en het fantastisch eindresultaat en om langs te komen voor de verlichting. Ik weet dat jullie die eigenlijk niet moesten aansluiten dus het wordt ten zeerste geapprecieerd.

Jeroen Lerouge, Olen

Collectief verlof van 23/12 tot en met 2/01 !

Belgo Garant wenst u fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar 2024 toe.

Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf 3 januari op onze verschillende sites:

Lossing 23, 2260 Heultje Westerlo
Londerzeelsesteenweg 1, 1860 Meise

Tot dan!