Belgo Garant

Klantervaringen

Klanten reviews Belgo Garant

Voor ons tuinhuis kozen we voor Belgogarant omdat deze firma reeds gekend was bij ons uit vroegere uistekende ervaringen. De firma was vroeger gekend voor topservice en kwaliteit. Bij ons huidig bezoek bleek dat de firma werd overgenomen. Al snel bleek dat de topservice en de kwaliteit mee werden overgenomen !!!!!! Er werd een plan gemaakt door Tim, die duidelijk ervaring heeft en ons goede tips kon bezorgen. Er werden afspraken gemaakt en deze werden correct nagekomen. De plaatsing verliep zeer vlot. En ... het resultaat kan je hierbij bewonderen.....Tnx Belgogarant !!!!

Kristof Budts, Noorderwijk
Review Belgo Garant

Na het vergelijken van tuinhuizen bij andere bedrijven hebben we gekozen voor Belgo-garant omdat we hier een tuinhuis vonden dat voldeed aan onze vereisten. Het was een zelfbouwpakket dat zeer gemakkelijk in elkaar te zetten was en goed beschreven was. Het pakket was volledig en op tijd geleverd. Wij zijn zeer tevreden klanten. Bedankt.

Gisela de Bod, Westerlo

Review Belgo Garant Jeroen Lerouge Olen

Mijn vrouw en ik zijn echt tevreden met de geplaatste carport en sectionale poorten. Een meerwaarde voor ons huis! Bedankt om ons zo goed te ondersteunen en het fantastisch eindresultaat en om langs te komen voor de verlichting. Ik weet dat jullie die eigenlijk niet moesten aansluiten dus het wordt ten zeerste geapprecieerd.

Jeroen Lerouge, Olen