Belgo Garant

Toebehoren

Toebehoren voor terrassen in hout.

Bij Belgo Garant kan u alles vinden voor de plaatsing van een houten terras.

Op het vlak van schroeven en bevestigingsmaterialen hebben wij verschillende types op voorraad. B-fix is een clips systeem voor de blinde bevestiging van uw terras. Speciale zelf tappende terrasschroeven voor zowel hard als zachthout zijn in verschillende lengtes en diktes voorradig.

Toebehoren voor de fundering en de onderbouw van uw terras kan u bij ons vinden. Denk maar aan regelbare voeten in verschillende hoogtes, worteldoek, Azobe paaltjes, onderbalken enz.
Toebehoren voor de plaatsing van een houten terras zijn steeds in voorraad. Denk bijvoorbeeld aan een parkethaak, spanners,… .

Voor de afwerking van uw terras hebben wij eveneens alles in huis voor een perfect afgewerkt resultaat. Denk aan houten taps om schroefgaten op te vullen, boordplanken op maat in de gewenste houtsoort. Kortom alles wat nodig is om een terras te leggen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies en een offerte.

NIEUWE (EXTRA) LOCATIE VANAF 8 AUGUSTUS 2022

Vanaf maandag 8 augustus kan je niet alleen bij ons terecht in onze vestiging in Heultje, maar kunnen jullie ook langskomen op de A12 aan de lichten van Londerzeel.

Adres: Londerzeelseweg 1, 1860 Meise

E-mail: A12@belgo-garant.be