Belgo Garant

Geïmpregneerde grenen

Terras van geïmpregneerde grenen.

Belgo Garant is specialist op het vlak van geïmpregneerde grenen. Wij beschikken over een eigen vacuüm-druk impregneer installatie. Niet te verwarren met drenken. Drenken geeft geen voldoende bescherming voor het grenen hout voor buitengebruik. Alleen druk impregneren tot volledige saturatie zal het grenen hout duurzaam maken. Ons impregneer product is milieuvriendelijk en conform alle normen.

Belgo Garant gebruikt enkel Noorse grenen. Dit zijn traag groeiende bomen met weinig knoesten en dicht op elkaar liggende nerven. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd.

Belgo Garant heeft verschillende maten in grenen hout voor terrassen. Belgo Garant heeft mooi glad geschaafde profielen met afgeronde hoeken en ook profielen met groeven.

Een terras in geïmpregneerde grenen hout is een ecologische en milieuvriendelijke manier om een terras te maken. Een bijkomend voordeel is dat een terras in geïmpregneerde grenen goedkoop is in vergelijking met hardhoutsoorten en eveneens voor jarenlang buitenplezier kan zorgen.

In het showpark van Belgo Garant kan u voorbeelden komen bezichtigen en maken wij graag tijd om voor u een aangepaste offerte op maat te maken.

Kijk naar de eigenschappen van geïmpregneerde grenen voor meer informatie.

Bekijk ook het toebehoren, de onderbalken, de plaatsing en het onderhoud voor geïmpregneerde grenen en wat ons hout uniek maakt.


Gratis offerte aanvragen


Collectief verlof van 23/12 tot en met 2/01 !

Belgo Garant wenst u fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar 2024 toe.

Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf 3 januari op onze verschillende sites:

Lossing 23, 2260 Heultje Westerlo
Londerzeelsesteenweg 1, 1860 Meise

Tot dan!