Belgo Garant

Speeltoestel Model 140

Speeltoestel Model 140:

Dit speeltoestel is gekeurd volgens de Europese normen E.N. 71 voor privégebruik.

Onze speeltoestellen zijn verkrijgbaar in bouwpakketten incl. montageplan. Indien gewenst kunnen deze geplaatst worden door onze vakmannen.

Het hout dat gebruikt wordt, is glad gefreesd (de palen hebben diameter Ø10 cm) of geschaafd en vacuüm geïmpregneerd op een milieuvriendelijke manier in klasse 4 (is de hoogste klasse). Het speeltoestel is bestand tegen alle weersomstandigheden en biedt jarenlang speelplezier.

De gaten worden voorgeboord, verzonken en afgedekt met afdekdopjes. Alle vlonders, veiligheidstrap en dak zijn voor gemonteerd.

Het speeltoestel heeft standaard een veiligheidstrap met leuning, een picknickbank, 2 schommeltoestellen en een schotelschommel of knopentouw op het einde. Een schuifaf en een toren met platform zijn aanwezig. Optioneel kan dit speeltoestel uitgebreid worden met een klimwand met touw of grepen en/of een zandbak onder het platform.

Voor dit toestel kan u 2 van volgende toestel accessoires kiezen (optioneel zijn nog meerdere accessoires voor speeltuigen mogelijk.):

Op het uiteinde van het toestel hebt u de keuze uit één van de onderstaande accessoires voor houten speeltoestellen:

 

EXTRA LOCATIE

Naast onze eerste vestiging in Heultje (Westerlo) hebben wij een 2de vestiging geopend naast de A12 aan de lichten in Londerzeel.
Adres: Londerzeelsesteenweg 1, 1860 Meise
E-mail: A12@belgo-garant.be