Belgo Garant

Speeltoestel Model 122

Speeltoestel Model 122:

Dit speeltoestel is gekeurd volgens de Europese normen E.N. 71 voor privégebruik.

Onze speeltoestellen zijn verkrijgbaar in bouwpakketten incl. montageplan. Indien gewenst kunnen deze geplaatst worden door onze vakmannen.

Het hout dat gebruikt wordt, is glad gefreesd (de palen hebben diameter Ø10 cm) of geschaafd en vacuüm geïmpregneerd op een milieuvriendelijke manier in klasse 4 (is de hoogste klasse). Het speeltoestel is bestand tegen alle weersomstandigheden en biedt jarenlang speelplezier.

De gaten worden voorgeboord, verzonken en afgedekt met afdekdopjes. Alle vlonders, veiligheidstrap en dak zijn voor gemonteerd.

Het speeltoestel heeft standaard een veiligheidstrap met leuning, een picknickbank, 2 schommeltoestellen en een schotelschommel of knopentouw op het einde. Een glijbaan en een toren met platform zijn aanwezig. De vlonders zijn voorzien van stroken Trespa. Optioneel kan dit speeltoestel uitgebreid worden met een klimwand met touw of grepen en/of een zandbak onder het platform.

Voor dit speeltoestel kan u 2 van volgende accessoires kiezen (optioneel zijn nog verschillende accessoires voor houten speeltoestellen mogelijk):

Op het uiteinde van het toestel hebt u de keuze uit één van de onderstaande accessoires:

 

TIJDENS HET BOUWVERLOF ZIJN WIJ BEPERKT GEOPEND!

De week van 19/07 t.e.m. 25/07 zijn wij volledig gesloten.

De week van 12/07 t.e.m. 18/07 en de week van 26/07 t.e.m. 1/08 werken we enkel op afspraak.

AFSPRAAK KAN VIA TELEFOON OF E-MAIL GEMAAKT WORDEN!