Belgo Garant

Toegangspoorten

Houten toegangspoorten

Belgo Garant maakt poorten voor buitengebruik voor allerlei toepassingen. Dit kan gaan van een klein tuinpoortje naar grote toegangspoorten. Alle poorten worden op maat gemaakt. De hoogte, breedte en vorm kan zelf bepaald worden.

De afbeeldingen zijn van geïmpregneerde grenen poorten. Deze vormen een goed alternatief voor de veel duurdere hardhout poorten. In het begin zal de kleur wat groenachtig zijn, maar na enkele maanden zal de poort een bruine houtkleur krijgen om nadien te vergrijzen. Het enige nadeel van geïmpregneerde grenen poorten is dat, indien er automatisatie zou nodig zijn, dit bij grenen poorten afgeraden wordt omwille van de werking van het hout. Zonder automatisatie is dit echter geen enkel probleem.

Alle vormen en modellen zijn mogelijk. Wij maken rechte poorten, gebogen poorten, poorten met kruisverdelingen, poorten met spatie tussen de beplanking, … .

Onze poorten worden volledig met pen en gat verbinding gemaakt. De geïmpregneerde grenen poorten zijn zeer duurzaam en behoeven geen onderhoud. Schilderen, oliën, of sappen zijn niet nodig.

Alle hoogwaardig beslag voor buitengebruik is bij Belgo Garant te verkrijgen. Wij hebben staartscharnieren, regelbare scharnieren, paumelles, grondgrendels,… in zowel zwarte uitvoering als bijvoorbeeld inox uitvoering. Krukken, sloten, rosassen en cilinders zijn eveneens in verschillende uitvoeringen in stock. Kom zeker langs voor een gratis offerte op maat.

Collectief verlof van 23/12 tot en met 2/01 !

Belgo Garant wenst u fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar 2024 toe.

Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf 3 januari op onze verschillende sites:

Lossing 23, 2260 Heultje Westerlo
Londerzeelsesteenweg 1, 1860 Meise

Tot dan!