Belgo Garant

Exclusieve Poorten

Exclusieve houten poorten

Belgo Garant maakt poorten voor buitengebruik voor allerlei toepassingen. Dit kan gaan van een klein tuinpoortje naar grote toegangspoorten. Alle poorten worden op maat gemaakt. De hoogte, breedte en vorm kan zelf bepaald worden.

Voor onze exclusieve poorten werken wij enkel met de hoogste kwaliteit hardhout. De keuze van de houtsoort kan volledig vrij bepaald worden. Padouk, Afromosia, Afzelia, eik en Iroko zijn slechts enkele mogelijkheden.

Onze poorten worden volledig gemaakt met pen en gat verbindingen. De stijl is volledig vrij te kiezen. De massieve poorten kunnen met open lattenstructuur, kruisverdeling, recht, gebogen,… . Heeft u een model in gedachte? Aarzel niet om met uw afbeelding of tekening langs te komen voor een gepaste offerte.

Al onze hardhouten poorten zijn uitermate geschikt voor automatisatie. Wij maken ook schuifpoorten. Voor zeer grote poorten of schuifpoorten, meer dan 4m, wordt er gebruik gemaakt van een stalen frame, bekleed met een houtsoort naar keuze.

Wat betreft de automatisatie zijn er verschillende mogelijkheden op het vlak van de motoren en accessoires. Videofonie, code klavier, integratie in bestaande domotica, toegangscontrole enz. zijn allemaal mogelijk.

Onze exclusieve poorten van hardhout zijn zeer duurzaam en behoeven geen onderhoud. Schilderen, oliën, of sappen zijn niet nodig.

Voor elk type poort hebben wij alle bijpassend hang en sluitwerk in de hoogste kwaliteit. Krukken, sloten, rosassen en cilinders kunnen naar wens gekozen worden.

Wij hebben ook verschillende soorten poortpalen op voorraad om de poorten aan op te hangen.  Kom zeker langs voor een gratis offerte op maat.

Collectief verlof van 23/12 tot en met 2/01 !

Belgo Garant wenst u fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar 2024 toe.

Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf 3 januari op onze verschillende sites:

Lossing 23, 2260 Heultje Westerlo
Londerzeelsesteenweg 1, 1860 Meise

Tot dan!