Belgo Garant

Azobe

Azobe palen:

Azobé is zeer hard en duurzaam. Azobé is perfect voor buitengebruik. Azobé wordt vaak gebruikt in de weg en waterbouw, als tuinhout, als steigerhout,… . Door de eigenschappen is Azobé zeer geschikt voor vochtige en natte omgevingen.

Bij Belgo Garant kan u terecht voor volgende Azobé producten:

  • Fijnbezaagde palen met punt. Deze worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Voor beschoeiingen, grachten, tuinafboording, als palen voor tuinschermen, als palen voor onderbalken voor terrassen aan vast te maken, enz.
4 x 4 LENGTE IN METER 0.4 0.6 0.8 1 1.2
5 x 5 LENGTE IN METER 1 1.5 2
6 x 6 LENGTE IN METER 1 1.25 1.5 1.8 2 2.5
7 x 7 LENGTE IN METER 2 2.5
8 x 8 LENGTE IN METER 2 2.5 3 4
  • Glad geschaafde azobé palen. Deze worden vaak als poortpalen/hekpalen en als palen die in het zicht staan voor bijvoorbeeld tuinschermen en afsluitingen gebruikt. Deze kunnen eveneens met gebroken hoeken en/of diamantkop verkregen worden.
9 x 9 VERSCHILLENDE LENGTES MOGELIJK
12 x 12 VERSCHILLENDE LENGTES MOGELIJK
14 x 14 VERSCHILLENDE LENGTES MOGELIJK
  • Azobe planken en balken zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Deze kunnen fijnbezaagd en geschaafd verkregen worden. Belgo Garant kan ook allerhande bewerkingen voor u uitvoeren; zagen, frezen, gaten boren,profileren,…. Deze kunnen voor allerhande constructieve doeleinden gebruikt worden.

VERSCHILLENDE MATEN EN LENGTES MOGELIJK

  • Azobé damwand/tand en groef zijn verkrijgbaar geschaafd en fijnbezaagd in verschillende afmetingen. Deze worden veelal gebruikt voor niveauverschillen in de tuin op te vangen (verticale plaatsing) Bovenaan kan een gefreesd u profiel in Azobé als afwerking gebruikt worden. Bij waterwerken en grachten wordt meestal fijnbezaagde damwand gebruikt omdat deze goedkoper is, wel is deze ruwer en is er meer ongelijkheid op het vlak van de breedte.

VERSCHILLENDE MATEN EN LENGTES MOGELIJK

  • Azobé vlechtmatten zijn verkrijgbaar bij Belgo Garant in verschillende hoogtes. Deze kunnen met of zonder worteldoek verkregen worden. Vlechtmatten worden vaak in combinatie met fijnbezaagde gepunte azobé palen gebruikt voor grachten, afboordingen, vijvers en dergelijke.
HOOGTE IN METER 0.3 0.4 0.5 0.6 0.8 1
  • Azobé strips zijn verkrijgbaar bij Belgo Garant in verschillende diktes en afmetingen. Deze zijn gezaagd. De strips zijn buigzaam en kunnen voor zeer veel doeleinden gebruikt worden. Een aantal toepassingen zijn perk afboording, vijver afwerking, bovenkanten van palen met Azobé vlechtmatten en nog vele andere toepassingen.
  • Afbakeningspalen / Antiparkeerpalen zijn steeds te verkrijgen bij belgo garant. Deze zijn geschaafd met gebroken hoeken en de reflectoren (Rood/Wit) zijn ingefreesd en reeds voorgemonteerd. Deze worden gebruikt voor voetpaden, inritten garages, parkings, servitude wegen, jaagpaden enz. Palen zonder reflectoren zijn eveneens te verkrijgen. Voor wegneembare anti parkeerpalen bent u bij Belgo Garant eveneens aan het juiste adres.

1,40 M 15 X 15 INCL 2 X REFLECTOR


Gratis offerte aanvragen

Collectief verlof van 23/12 tot en met 2/01 !

Belgo Garant wenst u fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar 2024 toe.

Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf 3 januari op onze verschillende sites:

Lossing 23, 2260 Heultje Westerlo
Londerzeelsesteenweg 1, 1860 Meise

Tot dan!