Belgo Garant

Padoek

Padoek Gevels.

Belgo Garant heeft een ruime voorraad aan padoek gevel bekleding. Padoek is uiterst duurzaam, het heeft natuurlijke duurzaamheidsklasse 1. Padoek is zeer stabiel en dus uiterst geschikt om een gevel mee te bekleden.

Padoek heeft een heel mooie tekening en is donker rood in het begin. Na enige tijd zal Padoek wondermooi zilver vergrijzen en zal de tekening die wat gevlamd is zeer mooi uitkomen. Er zullen na verloop van tijd mooie variaties van zilvergrijs optreden.

Belgo Garant heeft verschillende gevel bekleding profielen in Padoek beschikbaar. Wij hebben planchetten, latten en balken voor open structuur, parallellogram en blokprofielen. Eveneens hebben wij verschillende mogelijkheden wat betreft hoekprofielen.

Onze planchetten zijn 4 zijdig tand en groef. Op deze manier kan het verlies tot een minimum beperkt worden. Belgo Garant heeft veel verschillende lengte maten op voorraad. Meestal zal er steeds in wildverband gewerkt worden. Wenst u een specifieke lengte aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Padoek gevelbekledingen kunnen blind en in het zicht bevestigd worden. Wel moet u erop letten steeds met inox bevestigingsmateriaal en beslag te werken. Bij Belgo Garant kan u hiervoor terecht.
In het showpark van Belgo Garant kan u voorbeelden komen bezichtigen en maken wij graag tijd om voor u een aangepaste offerte op maat te maken.

Bekijk ook het toebehoren, de plaatsing en het onderhoud voor Padouk.


Gratis offerte aanvragen


Collectief verlof van 23/12 tot en met 2/01 !

Belgo Garant wenst u fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar 2024 toe.

Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf 3 januari op onze verschillende sites:

Lossing 23, 2260 Heultje Westerlo
Londerzeelsesteenweg 1, 1860 Meise

Tot dan!