Belgo Garant

Afzelia Doussie

Afzelia Doussie gevels.

 

Belgo Garant heeft een ruime voorraad aan Afzelia Doussié gevel bekleding. Er zijn verschillende soorten Afzelia, Doussié (A. dipindensis) wordt aanzien als één van de mooiste en stabielste. Afzelia Doussié is uiterst duurzaam, het heeft natuurlijke duurzaamheidsklasse 1. Afzelia Doussié is uiterst geschikt om een gevel mee te bekleden.

Afzelia Doussié is een nagenoeg perfecte houtsoort het is hard en sterk. Afzelia Doussié vertoont ook zeer weinig droogkrimp wat de scheurvorming ten goede komt.

Afzelia Doussie heeft wat de kleur van Mahonie. Na enige tijd zal Afzelia Doussié prachtig verkleuren naar bruin-rood en nadien mooi vergrijzen.

Belgo Garant heeft planchetten met een 4 zijden tand en groef profiel. Op deze manier kan het verlies tot een minimum beperkt worden. Belgo Garant heeft veel verschillende lengte maten op voorraad. Meestal zal er steeds in wildverband gewerkt worden. Wenst u een specifieke lengte aarzel zeker niet ons te contacteren. Eveneens hebben wij verschillende mogelijkheden wat betreft hoekprofielen.

Afzelia Doussie gevelbekledingen kunnen blind en in het zicht bevestigd worden. Wel moet u erop letten steeds met inox bevestigingsmateriaal en beslag te werken. Bij Belgo Garant kan u hiervoor terecht.

In het showpark van Belgo Garant kan u voorbeelden komen bezichtigen en maken wij graag tijd om voor u een aangepaste offerte op maat te maken.

Bekijk ook het toebehoren, de plaatsing en het onderhoud voor Afzelia Doussié.


Gratis offerte aanvragen

Collectief verlof van 20/07 tot en met 28/07 !

Belgo Garant wenst u een fijne zomervakantie toe!

Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf 29 juli op onze verschillende sites:

Lossing 23, 2260 Heultje Westerlo
Londerzeelsesteenweg 1, 1860 Meise

Tot dan!