Belgo Garant

Afrormosia

Afrormosia gevels.

Belgo garant heeft steeds een ruime voorraad Afromosia gevelbeplanking op voorraad. Afromosia is een hardhout soort met natuurlijke duurzaamheidsklasse 1-2. Afromosia is uiterst geschikt voor gevelbekledingen. Afromosia is voor de plaatsing goudbruin en zal prachtig verkleuren naar zilverbruin. Afromosia heeft niet de neiging om heel donker te worden onder invloed van de zon en de regen.

Afromosia heeft een enorm mooie houttekening. Afromosia is zeer populair voor gevelbekledingen hierdoor is door de beperkte invoer de prijs ook aan de hoge kant.

Afromosia is bij Belgo Garant beschikbaar in verschillende profielen. Tand en groef planchetten, parallellogram, latten en balken voor open structuur en blokprofiel. Onze planchetten zijn 4-zijdige (kops) tand en groef profielen. Hierdoor is het mogelijk om met nagenoeg geen verlies uw gewenste gevel te bekleden. Eveneens hebben wij verschillende mogelijkheden wat betreft hoekprofielen.

Afromosia planchetten gevel bekleding is beschikbaar in verschillende lengte maten. Meestal wordt er in wildverband gewerkt. Wenst u een bepaalde lengte aarzel zeker niet ons te contacteren.

Afromosia gevelbekledingen kunnen blind en in het zicht bevestigd worden. Wel moet u erop letten steeds met inox bevestigingsmateriaal en beslag te werken. Bij Belgo Garant kan u hiervoor terecht.

In het showpark van Belgo Garant kan u voorbeelden komen bezichtigen en maken wij graag tijd om voor u een aangepaste offerte op maat te maken.

Bekijk ook het toebehoren, de plaatsing en het onderhoud voor Afromosia hardhout.

TIJDENS HET BOUWVERLOF ZIJN WIJ BEPERKT GEOPEND!

De week van 19/07 t.e.m. 25/07 zijn wij volledig gesloten.

De week van 12/07 t.e.m. 18/07 en de week van 26/07 t.e.m. 1/08 werken we enkel op afspraak.

AFSPRAAK KAN VIA TELEFOON OF E-MAIL GEMAAKT WORDEN!