Belgo Garant

Waarom zijn onze bijgebouwen uniek?

Waarom zijn onze bijgebouwen uniek?

Voor alle bijgebouwen op maat gelieve een afspraak te maken via mail of telefoon.

Elke houten constructie bij Belgo Garant is op maat van de klant gemaakt. Er zijn geen twee houten constructies die hetzelfde zijn.

Belgo Garant beschikt over een ruim toonpark waar vele tuinconstructies en materialen kunnen bekeken worden.

Elke gemaakte constructie hoeft na plaatsing geen behandeling meer te ondergaan en is duurzaam om de tand des tijds te doorstaan door weer en wind.
Belgo Garant streeft steeds naar de hoogste kwaliteit op het vlak van de materialen en de manier van bouwen. Doordat wij eveneens groothandel zijn in hout, zitten wij aan de bron om het hout zorgvuldig te selecteren op kwaliteit, sterkte, uitzicht en duurzaamheid voor gebruik in onze constructies.

Belgo Garant beschikt over een eigen impregneerinstallatie. Dit is volgens de vacuüm druk methode (onder hoge druk 15 Bar) en wij impregneren in de hoogste klasse, n.l. Klasse 4 (grond watercontact). Wij gaan eerst heel de constructie maken en dan alles impregneren. Op deze manier zijn zaagsnedes en uit gehaald materiaal optimaal beschermd tegen houtrot, schimmel, insecten, vocht,… .

Bij Belgo Garant wordt er altijd gestart van een wit blad en zullen we samen met de klant iets ontwerpen naar de noden en het budget van de klant.

Alle constructies worden in ons eigen atelier vervaardigd door onze eigen schrijnwerkers. Onze eigen vaklui die de constructies maken, zullen deze ook bij u plaatsen. Dit garandeert een uitstekende kennis en vakmanschap van onze mensen.

Wij hebben eigen ontwikkelde technieken en methoden van vervaardiging die u nergens anders zal vinden. Zo zal er bijvoorbeeld bij geïmpregneerde tuinhuizen met tand en groef beplanking voor gezorgd worden dat onze beplanking kan leven door de seizoenen (krimpen en uitzetten). Voor deuren bijvoorbeeld gaan wij speciale materialen en methoden combineren om er voor te zorgen dat deze niet meer gaan leven door de seizoenen om de deur winter en zomer perfect te laten sluiten en opengaan.

Bij Belgo Garant bent u verzekerd van een persoonlijke ontvangst door mensen met kennis van zaken. Voor iedereen zal ruim de tijd gemaakt worden om heel uw project te overlopen van A tot Z Nadien zal een persoonlijke en unieke offerte opgemaakt worden.

Offertes, advies, coördinatie en begeleiding van het totale project (ondergrond, bouwaanvraag, voorzieningen voor water en elektriciteit,…) zijn kosteloos en vrijblijvend.

Collectief verlof van 23/12 tot en met 2/01 !

Belgo Garant wenst u fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar 2024 toe.

Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf 3 januari op onze verschillende sites:

Lossing 23, 2260 Heultje Westerlo
Londerzeelsesteenweg 1, 1860 Meise

Tot dan!