Belgo Garant

Poolhouses

Houten poolhouses.

Voor alle bijgebouwen op maat gelieve een afspraak te maken via mail of telefoon.

U heeft of wenst een zwembad en zou graag een poolhouse zetten dan is Belgo Garant uw perfecte partner. Belgo Garant kan rekenen op bijna 30 jaar ervaring in het vervaardigen van poolhouses. Wij maken alles op maat in uiteenlopende stijlen van hyper modern naar uiterst rustiek. Dit alles voor een ongelooflijke prijs-kwaliteitsverhouding en voor ieders budget.

Wij werken met de meest uiteenlopende materialen, stijlen en vormen. Alle houtsoorten kunnen gebruikt en gecombineerd worden. Ook kan hout gecombineerd worden met heel strakke plaatmaterialen zoals Equitone, Rockpanel,… in alle kleuren en vormen om een moderne uitstraling te bekomen.

Wenst u een geïsoleerde ruimte om de technieken van uw zwembad, wc, douche in onder te brengen kan dit zonder problemen. U wenst een overdekt open gedeelte waar u ook in de tussen seizoenen kan genieten van uw poolhouse dan kunnen er bijvoorbeeld glazen schuifwanden, een haard, verwarming,… voorzien worden.

Ongebreidelde mogelijkheden zijn een unieke troef van Belgo Garant.
Kom langs in onze showroom met verschillende toonzaalmodellen en wij gaan samen met u met behulp van een wit blad alle mogelijkheden en materialen overlopen om een gepaste scherpe offerte te maken.

Plaatsing gebeurd door eigen vakmensen. Bouwpakketten zijn eveneens mogelijk. Na plaatsing behoeven onze poolhouses geen enkel onderhoud meer.

Bij Belgo Garant is alles mogelijk.

Bekijk alle mogelijke opties voor je poolhouses alsook de algemene mogelijke stijlen voor houten bijgebouwen en tuinconstructies.

Gratis offerte aanvragen


Collectief verlof van 23/12 tot en met 2/01 !

Belgo Garant wenst u fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar 2024 toe.

Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf 3 januari op onze verschillende sites:

Lossing 23, 2260 Heultje Westerlo
Londerzeelsesteenweg 1, 1860 Meise

Tot dan!