Belgo Garant

Fietsenstallingen

Fietsenstallingen in hout.

Voor alle bijgebouwen op maat gelieve een afspraak te maken via mail of telefoon.

Heeft u geen of te weinig ruimte voor de stalling van uw fietsen? Geen nood Belgo Garant kan in elke stijl en budget een gepaste houten fietsenstalling ontwerpen, maken en zetten. Dit kan een open, gesloten, vrijstaande of aangebouwde fietsenstalling zijn. Fietsen kunnen zowel op de grond als in de hoogte opgeborgen worden. De toegang kan beveiligd en geautomatiseerd worden.

Eveneens voor grote fietsenstallingen of openbare fietsenstallingen heeft Belgo Garant vele mogelijkheden. Denk maar aan scholen, ziekenhuizen, woning blokken, appartementen enzoverder.
Kom langs in onze showroom met verschillende toonzaalmodellen en wij gaan samen met u met behulp van een wit blad alle mogelijkheden en materialen overlopen om een gepaste scherpe offerte te maken.

Plaatsing gebeurd door eigen vakmensen. Bouwpakketten zijn eveneens mogelijk. Na plaatsing behoeven onze fietsenstallingen geen enkel onderhoud meer.

Bij Belgo Garant is alles mogelijk.

Bekijk alle mogelijke opties voor je fietsenstallingen alsook de algemene mogelijke stijlen voor houten bijgebouwen en tuinconstructies.

Iedereen is welkom maar uw en onze gezondheid is ons zeer dierbaar.

Daarom vragen wij strikt de voorschriften na te leven:

o Draag steeds een mondmasker

o Geen toegang tot het werkatelier

o Max. 2 personen tegelijk in het bureel

o Hou steeds 1.5m afstand

o Ontsmet regelmatig de handen

Voor informatie, offertes en prijzen van tuinconstructies best eerst telefonisch of per email afspraak maken.