Belgo Garant

Carports – Garages

Houten carports, garages en overkappingen.

Voor alle bijgebouwen op maat gelieve een afspraak te maken via mail of telefoon.

Belgo Garant is een specialist in het vervaardigen van carports en garages. Dit kunnen losstaande garages zijn of aangebouwd aan de woning. De houten garages kunnen voorzien worden van een luifel of oversteek. Dit kan dan dienen om een overdekt terras te creëren of b.v. een houtstapelplaats. Onze Carports zijn eveneens helemaal op maat en kunnen voorzien zijn van een zadeldak of een plat dak. Eveneens een aanbouw aan de bestaande woning met een lessenaarsdak behoren tot de mogelijkheden.

Wij vervaardigen de carports in zowel moderne stijl als landelijke stijl. Wenst u een houten poort aan uw carport of garage dan maken wij deze ook, al dan niet voorzien van automatisatie. Sectionaal poorten kunnen eveneens voorzien worden. Onze poorten en deuren zijn er in alle materialen en prijsklassen.

Kom langs in onze showroom met verschillende toonzaalmodellen en wij gaan samen met u met behulp van een wit blad alle mogelijkheden en materialen overlopen om een gepaste scherpe offerte te maken. U dient ons enkel te zeggen wat de beschikbare ruimte is en hoeveel auto’s, motoren of fietsen u wil plaatsen.

Plaatsing gebeurd door eigen vakmensen. Bouwpakketten zijn eveneens mogelijk. Na plaatsing behoeven onze garages en carports geen enkel onderhoud meer.

Bij Belgo Garant is alles mogelijk.

Bekijk alle mogelijke opties voor je carports en garages alsook de mogelijke stijlen voor houten bijgebouwen en tuinconstructies.

Gratis offerte aanvragen


Collectief verlof van 23/12 tot en met 2/01 !

Belgo Garant wenst u fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar 2024 toe.

Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf 3 januari op onze verschillende sites:

Lossing 23, 2260 Heultje Westerlo
Londerzeelsesteenweg 1, 1860 Meise

Tot dan!