Belgo Garant

Bijgebouwen

Houten bijgebouwen.

Historiek

Voor alle bijgebouwen op maat gelieve een afspraak te maken via mail of telefoon.

Belgo Garant is reeds 33 jaar gespecialiseerd in het maken en plaatsen van bijgebouwen. Belgo Garant is een betrouwbare partner voor de realisatie van al uw bijgebouwen, tuinconstructies, carports,… . Wij zorgen voor het ontwerp, de planning, de productie en de plaatsing met onze eigen bekwame vakmensen. Daarnaast maakt Belgo Garant alle mogelijke tuinconstructies van A tot Z zelf en beschikt over een eigen impregneer installatie en productiehal. Bovendien maken we bouwpakketten op maat voor de doe het zelvers.

Hoogste kwaliteit en duurzaamheid

Bij Belgo Garant worden altijd de hoogste kwaliteitsnormen gehanteerd voor zowel de materialen, de productie als de plaatsing. Geen enkele van onze constructies dienen na plaatsing nog behandeld te worden. De constructies die vervaardigd worden bij Belgo Garant zijn bedoeld om lang en zorgeloos mee te gaan.

Beste prijs-kwaliteit

Ookal hanteert Belgo Garant de hoogste kwaliteitsnormen op vlak van de materialen, productie en de plaatsing, streven we toch naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Belgo Garant wil betaalbare oplossingen aanbieden voor ieders budget.

Bijgebouwen en tuinconstructies in alle mogelijke materialen

Belgo Garant kan constructies maken in alle mogelijke materialen en combinaties van verschillende materialen. Doordat wij alles op maat maken, kan u zelf bepalen welke materialen u voor wanden, plafonds, buitenbekledingen,… gebruikt. Hierbij een greep van de meest gebruikte houtsoorten voor onze tuinconstructies: Rode Noorse Grenen, Eik, Lariks, Padoek, Thermo grenen en Thermo Ayous. Wat betreft de dakbedekkingen werken wij voor de platte daken met EPDM en Eco-Panelen. Voor de zadeldaken werken wij met tegelpannen, sluitingspannen, natuurleien, riet, recuperatie pannen,… hierin is de keuze eindeloos.

Bijgebouwen en tuinconstructies in alle mogelijke stijlen

Bovendien maakt Belgo Garant tuinhuizen in alle mogelijke stijlen. Doordat er maatwerk geleverd wordt, kan de stijl door middel van de materiaalkeuzes en vormen helemaal door de klant zelf bepaald worden. Hier ziet u een greep uit enkele stijlen: (klassiek/landelijk), (Modern), (Strak/modern), (cottage).

Volg deze link voor alle mogelijke stijlen voor bijgebouwen en tuinconstructies.

Alle mogelijke vormen en afmetingen

Bij Belgo Garant kunnen wij constructies maken tot op de millimeter juist en bent u niet gehouden aan vaste afmetingen. Wij kunnen alle afmetingen maken. Ook op het vlak van de vorm bent u aan niets gebonden denk bijvoorbeeld aan volgende dakvormen plat dak, zadeldak, noordboom, wolfseinde, catslide, lessenaarsdak. De vorm van de tuinconstructie kan alles worden wat u maar wenst bijvoorbeeld: kubus, L-vorm, T-vorm, open, gesloten, halfopen.

Eigen productie (maatwerk)

Belgo Garant heeft een eigen atelier waarin al onze constructies vervaardigd worden. Wij maken de volledige tuinhuizen van A tot Z volledig zelf met onze eigen vakmensen. Wij importeren bijvoorbeeld geen kant en klare bouwpakketten en gebruiken geen paneelbouw. Alles wordt op maat gemaakt. Voor eiken bijgebouwen werken wij bijvoorbeeld volledig met pen en gat verbindingen.

Moderne technieken

Belgo Garant gebruikt de modernste technieken voor de realisatie van de bijgebouwen. Voor grote overspanningen kunnen technische balken (Kerto-S, gelamineerde balken) gebruikt worden alsook FJI liggers of staal. Voor de eiken bijgebouwen werken wij volledig met pen en gat verbindingen. Voor bijgebouwen uitgevoerd in Rode Noorse Grenen met tand en groef beplanking gebruiken wij bijvoorbeeld een eigen ontwikkelde techniek om de beplanking te kunnen laten leven doorheen de seizoenen om kromtrekken tegen te gaan.

Persoonlijk advies en opvolging project

Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke ontvangst. Wij gaan steeds de tijd nemen om te luisteren naar al uw wensen en noden. Samen met u gaan we in onze toonzaal alle mogelijkheden overlopen. Bij ons kan u veel verschillende tuinconstructies en types bekijken. De materialen kunnen bij Belgo Garant ook allemaal bekeken worden. Nadien gaan wij de offerte op maat uitwerken. Wij adviseren iedereen persoonlijk: dit gaat van de ondergrond tot de nutsvoorzieningen zoals water afvoer, verlichting, elektriciteit,… . De opvolging van uw project en opmetingen nemen wij eveneens voor onze rekening.

Totaalconcept

Voor totaal concepten en projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wenst u bijvoorbeeld een tuinconstructie met aanpalend terras, een poort en een afsluiting, dan kunnen wij dit volledig voor u realiseren.

Bouwpakketten

Bent u een handige Harry? Dan kan u eveneens bij ons terecht. Al onze tuinconstructies en bijgebouwen kunnen in bouwpakket geleverd worden. Dit kan van enkel het kaderwerk tot complete pakketten op maat met alle beslag, vijzen, dakbedekking,… die u enkel nog hoeft te plaatsen. Ook kunnen wij desgewenst hulp voorzien als u de plaatsing zelf wenst te doen door b.v. 1 dag iemand mee te sturen om op te starten. Kortom alles is mogelijk.

Eigen plaatsing

Belgo Garant beschikt over eigen vakmensen waarmee wij alle tuinconstructies zetten. Dit zijn allemaal ervaren schrijnwerkers. De mensen die de tuinconstructies plaatsen, maken deze eveneens en doen ook de opmetingen. Hierdoor bent u zeker van een perfect resultaat volgens de regels van de kunst.

Collectief verlof van 23/12 tot en met 2/01 !

Belgo Garant wenst u fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar 2024 toe.

Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf 3 januari op onze verschillende sites:

Lossing 23, 2260 Heultje Westerlo
Londerzeelsesteenweg 1, 1860 Meise

Tot dan!