Belgo Garant

Bijgebouwen

Houten bijgebouwen.

Historiek

Voor alle bijgebouwen op maat gelieve een afspraak te maken via mail of telefoon.

Belgo Garant is reeds 29 jaar gespecialiseerd in het maken en plaatsen van bijgebouwen. Belgo Garant is een betrouwbare partner voor de realisatie van al uw bijgebouwen, tuinconstructies, carports,… . Wij zorgen voor het ontwerp, de planning, de productie en de plaatsing met onze eigen bekwame vakmensen. Belgo Garant maakt alle mogelijke tuinconstructies van A tot Z zelf met eigen bekwame vakmensen. Belgo Garant beschikt over een eigen impregneer installatie en productiehal. Belgo Garant maakt eveneens bouwpakketten op maat voor de doe het zelvers.

Hoogste kwaliteit en duurzaamheid

Bij Belgo Garant worden altijd de hoogste kwaliteitsnormen gehanteerd voor zowel de materialen, de productie als de plaatsing. Geen enkele van onze constructies dienen na plaatsing nog behandeld te worden. De constructies die vervaardigd worden bij Belgo Garant zijn bedoeld om lang en zorgeloos mee te gaan.

Beste prijs kwaliteit

Desalniettemin dat Belgo Garant de hoogste kwaliteitsnormen op vlak van de materialen, productie en de plaatsing hanteert streeft Belgo Garant naar de beste prijs kwaliteitsverhouding. Belgo Garant wil betaalbare oplossingen aanbieden voor ieders budget.

Bijgebouwen en tuinconstructies in alle mogelijke materialen

Belgo Garant kan constructies maken in alle mogelijke materialen en combinaties van verschillende materialen. Doordat wij alles op maat maken kan u zelf bepalen welke materialen u voor wanden, plafonds, buitenbekledingen,… gebruikt. Hierbij een greep van de meest gebruikte houtsoorten voor onze tuinconstructies: Rode Noorse Grenen, Eik, Lariks, Padoek, Thermo grenen en Thermo Ayous. Wat betreft de dakbedekkingen werken wij voor de platte daken met EPDM en Eco-Panelen. Voor de zadeldaken werken wij met tegelpannen, sluitingspannen, natuurleien, riet, recuperatie pannen,… hierin is de keuze eindeloos.

Bijgebouwen en tuinconstructies in alle mogelijke stijlen

Belgo Garant maakt tuinhuizen in alle mogelijke stijlen. Doordat er maatwerk geleverd wordt kan de stijl door middel van de materiaalkeuzes en vormen helemaal door de klant zelf bepaald worden. Hierbij reeds een greep uit een aantal stijlen: (klassiek/landelijk), (Modern), (Strak/modern), (cottage).

Volg deze link voor alle mogelijke stijlen voor bijgebouwen en tuinconstructies.

Alle mogelijke vormen en afmetingen

Bij Belgo Garant kunnen wij constructies maken tot op de millimeter juist en bent u niet gehouden aan vaste afmetingen. Wij kunnen alle afmetingen maken. Ook op het vlak van de vorm bent u aan niets gebonden denk bijvoorbeeld aan volgende dakvormen plat dak, zadeldak, noordboom, wolfseinde, catslide, lessenaarsdak. De vorm van de tuinconstructie kan alles worden wat u maar wenst bijvoorbeeld: kubus, L-vorm, T-vorm, open, gesloten, halfopen.

Eigen productie (maatwerk)

Belgo Garant heeft een eigen atelier waarin al onze constructies vervaardigd worden. Wij maken de volledige tuinhuizen van A tot Z volledig zelf met onze eigen vakmensen. Wij importeren bijvoorbeeld geen kant en klare bouwpakketten. Wij gebruiken ook geen paneelbouw. Wij maken alles op maat. Voor eiken bijgebouwen bijvoorbeeld werken wij volledig met pen en gat -verbindingen.

Moderne technieken

Belgo Garant gebruikt de modernste technieken voor de realisatie van de bijgebouwen. Voor grote overspanningen kunnen technische balken (Kerto-S, gelamineerde balken) gebruikt worden alsook FJI liggers of staal. Voor de eiken bijgebouwen werken wij volledig met pen en gat verbindingen. Voor bijgebouwen uitgevoerd in Rode Noorse Grenen met tand en groef beplanking gebruiken wij bijvoorbeeld een eigen ontwikkelde techniek om de beplanking te kunnen laten leven doorheen de seizoenen om kromtrekken tegen te gaan.

Persoonlijk advies en opvolging project

Bij Belgo Garant bent u verzekerd van een persoonlijke ontvangst. Wij gaan steeds de tijd nemen om te luisteren naar al uw wensen en noden. Wij gaan samen met u in onze toonzaal alle mogelijkheden overlopen. Bij ons kan u veel verschillende tuinconstructies en types bekijken. De materialen kunnen bij Belgo Garant ook allemaal bekeken worden. Nadien gaan wij de offerte op maat uitwerken.Wij adviseren iedereen persoonlijk dit gaat van de ondergrond tot de nutsvoorzieningen zoals water afvoer, verlichting, elektriciteit,… . De opvolging van uw project en opmetingen nemen wij eveneens voor onze rekening.

Totaalconcept

Voor totaal concepten en projecten bent u aan het juiste adres. Wenst u bijvoorbeeld een tuinconstructie met aanpalend terras, een poort en een afsluiting kunnen wij dit volledig voor u realiseren.

Bouwpakketten

Bent u een handige Harry dan bent u ook aan het juiste adres. Al onze tuinconstructies en bijgebouwen kunnen in bouwpakket geleverd worden. Dit kan van enkel het kaderwerk tot complete pakketten op maat met alle beslag, vijzen, dakbedekking,… die u enkel nog hoeft te plaatsen. Ook kunnen wij desgewenst hulp voorzien als u de plaatsing zelf wenst te doen door b.v. 1 dag iemand mee te sturen om op te starten. Kortom alles is mogelijk.

Eigen plaatsing

Belgo Garant beschikt over eigen vakmensen waarmee wij alle tuinconstructies zetten. Dit zijn allemaal ervaren schrijnwerkers. De mensen die de tuinconstructies plaatsen maken deze eveneens en doen ook de opmetingen, hierdoor bent u zeker van een perfect resultaat volgens de regels van de kunst.

TIJDENS HET BOUWVERLOF ZIJN WIJ BEPERKT GEOPEND!

De week van 19/07 t.e.m. 25/07 zijn wij volledig gesloten.

De week van 12/07 t.e.m. 18/07 en de week van 26/07 t.e.m. 1/08 werken we enkel op afspraak.

AFSPRAAK KAN VIA TELEFOON OF E-MAIL GEMAAKT WORDEN!